Τρισδιάστατος Σχεδιασμός με 3D Rhinoceros (Rhino) 6

Αρχική/Σχεδιαστικά & Κατασκευαστικά/Τρισδιάστατος Σχεδιασμός με 3D Rhinoceros (Rhino) 6

Τρισδιάστατος Σχεδιασμός με 3D Rhinoceros (Rhino) 6

300

Εξαντλημένο

Διάρκεια: 30 ώρες
Συναντήσεις: 12
Ώρες: 6:30μμ – 9μμ
Μέρες:
Έναρξη:
Λήξη:

Εξαντλημένο

Περιγραφή

Το 3D Rhinoceros (Rhino) είναι ένα από τα καλύτερα προγράμματα στον τομέα του 3D σχεδιασμού. Με το 3D Rhinoceros (Rhino) μπορείτε να σχεδιάσετε χρησιμοποιώντας τις διάφορες εντολές σχεδίασης και τροποποίησης, να ρυθμίσετε ιδιότητες αντικειμένων, και να προσθέσετε φωτισμό & υλικά στα 3D μοντέλα σας καθώς και να δώσετε κίνηση και ειδικά εφέ.

Το 3D Rhinoceros (Rhino) μπορεί επίσης να εισάγει και να μετατρέψει, να δημιουργήσει και να προσφέρει φωτορεαλισμό σε ήδη υπάρχοντα σχέδια από άλλα σχεδιαστικά προγράμματα. Έχει τη δυνατότητα να εξάγει μοντέλα σε διάφορες μορφές αρχείων, γεγονός που επιτρέπει στο 3D Rhinoceros (Rhino) να λειτουργεί ως ένα εργαλείο «μετατροπέας» ανάμεσα στα διάφορα σχεδιαστικά προγράμματα.

Το 3D Rhinoceros (Rhino) δεν προϋποθέτει οποιαδήποτε γνώση άλλων προγραμμάτων CAD. Ως συνήθως άτομα που παρακολούθησαν 3D Rhinoceros (Rhino), παρακολουθούν και το πρόγραμμα φωτορεαλισμού VRAY για 3D Rhinoceros (Rhino).  Επίσης, άτομα που μαθαίνουν 3D Rhinoceros, ίσως επιθυμούν να εκπαιδευτούν και σε κάποιο άλλο πρόγραμμα 3D σχεδίασης όπως 3D Revit ή 3D Realtime Landscaping Architect, ανάλογα με τον κλάδο τους.