Τρισδιάστατος Σχεδιασμός με 3D Rhinoceros (Rhino) 6

Αρχική/Σχεδιαστικά & Κατασκευαστικά/Τρισδιάστατος Σχεδιασμός με 3D Rhinoceros (Rhino) 6

Τρισδιάστατος Σχεδιασμός με 3D Rhinoceros (Rhino) 6

300

Εξαντλημένο

Διάρκεια: 30 ώρες
Συναντήσεις: 12
Ώρες: 6:30μμ – 9μμ
Μέρες:
Έναρξη:
Λήξη:

Το πρόγραμμα αυτό έχει ολοκληρωθεί. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας πιο κάτω, για να σας ενημερώσουμε για τις μέρες/έναρξη/λήξη για την επόμενη φορά που θα προσφερθεί.

Όνομα & Επίθετο *

Email *

Κινητό Τηλέφωνο (μην βάλετε κενά διαστήματα στον αριθμό) *

Εξαντλημένο

Περιγραφή

Το 3D Rhinoceros (Rhino) είναι ένα από τα καλύτερα προγράμματα στον τομέα του 3D σχεδιασμού. Με το 3D Rhinoceros (Rhino) μπορείτε να σχεδιάσετε χρησιμοποιώντας τις διάφορες εντολές σχεδίασης και τροποποίησης, να ρυθμίσετε ιδιότητες αντικειμένων, και να προσθέσετε φωτισμό & υλικά στα 3D μοντέλα σας καθώς και να δώσετε κίνηση και ειδικά εφέ.

Το 3D Rhinoceros (Rhino) μπορεί επίσης να εισάγει και να μετατρέψει, να δημιουργήσει και να προσφέρει φωτορεαλισμό σε ήδη υπάρχοντα σχέδια από άλλα σχεδιαστικά προγράμματα. Έχει τη δυνατότητα να εξάγει μοντέλα σε διάφορες μορφές αρχείων, γεγονός που επιτρέπει στο 3D Rhinoceros (Rhino) να λειτουργεί ως ένα εργαλείο «μετατροπέας» ανάμεσα στα διάφορα σχεδιαστικά προγράμματα.

Το 3D Rhinoceros (Rhino) δεν προϋποθέτει οποιαδήποτε γνώση άλλων προγραμμάτων CAD. Ως συνήθως άτομα που παρακολούθησαν 3D Rhinoceros (Rhino), παρακολουθούν και το πρόγραμμα φωτορεαλισμού VRAY για 3D Rhinoceros (Rhino).  Επίσης, άτομα που μαθαίνουν 3D Rhinoceros, ίσως επιθυμούν να εκπαιδευτούν και σε κάποιο άλλο πρόγραμμα 3D σχεδίασης όπως, 3D Revit, 3D Studio Max, ή 3D Realtime Landscaping Architect, ανάλογα με τον κλάδο τους.