Τρισδιάστατος Βιομηχανικός Σχεδιασμός & Σχεδιασμός Προϊόντων με 3D Rhinoceros (Rhino) 5

Αρχική/Περιγραφές Μαθημάτων/Σχεδιαστικά/Τρισδιάστατος Βιομηχανικός Σχεδιασμός & Σχεδιασμός Προϊόντων με 3D Rhinoceros (Rhino) 5

Τρισδιάστατος Σχεδιασμός με 3D Rhinoceros (Rhino) 5

Το 3D Rhinoceros (Rhino) είναι ένα από τα καλύτερα προγράμματα στον τομέα του βιομηχανικού σχεδιασμού, του σχεδιασμού κοσμημάτων και του σχεδιασμού προϊόντων. Το 3D Rhinoceros στόχο έχει να δημιουργεί ακριβή τρισδιάστατα μοντέλα, καμπύλες, επιφάνειες και χρησιμοποιείται σε μεγάλο βαθμό για τον σχεδιασμό πρωτοτύπων.

Μπορεί επίσης να εισάγει και να μετατρέψει, να δημιουργήσει και να προσφέρει φωτορεαλισμό σε ήδη υπάρχοντα σχέδια από άλλα σχεδιαστικά προγράμματα. Έχει τη δυνατότητα να εξάγει μοντέλα σε 30 μορφές αρχείων, γεγονός που επιτρέπει στο 3D Rhino να λειτουργεί ως ένα εργαλείο «μετατροπέας» ανάμεσα στα διάφορα σχεδιαστικά προγράμματα. Λόγω της μαθηματικής ακρίβειας του Rhino, δίνεται η δυνατότητα εξαγωγής των σχεδίων σε τρισδιάστατους εκτυπωτές, CNC routers και laser cutters.

Μαθαίνοντας το Rhino 3D θα έχετε τη δυνατότητα να σχεδιάσετε και να μοντελοποιήσετε όλες σας τις ιδέες που αφορούν βιομηχανικό σχεδιασμό, σχεδιασμό κοσμημάτων και σχεδιασμό προϊόντων. Το Rhino 3D δεν προϋποθέτει οποιαδήποτε γνώση άλλων προγραμμάτων CAD.

Ως συνήθως άτομα που παρακολούθησαν 3D Rhinoceros (Rhino), παρακολουθούν και το πρόγραμμα φωτορεαλισμού VRAY για 3D Rhinoceros (Rhino).  Επίσης, άτομα που μαθαίνουν 3D Rhinoceros, ίσως επιθυμούν να εκπαιδευτούν και σε κάποιο άλλο πρόγραμμα 3D σχεδίασης όπως, 3D Revit, 3D Studio Max, ή 3D Realtime Landscaping Architect, ανάλογα με τον κλάδο τους.

Διαδικασία Εγγραφής
Προγράμματα & Σεμινάρια