Ποιοι Είμαστε

Αρχική/Ποιοι Είμαστε

Ποιοι ΕίμαστεΤο Εκπαιδευτικό Κέντρο ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ είναι ένα υπερσύγχρονο πρωτοποριακό εκπαιδευτικό κέντρο, εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας και την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΑΝΑΔ). Από το 2003, προσφέρονται μαθήματα σε ενήλικες & φοιτητές και σε μαθητές δημοτικού – γυμνασίου – λυκείου.

Από το 2014, στις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας (200 μέτρα πριν το JUMBO, έναντι γηπέδων ποδοσφαίρου futsal ΠΑΕΕΚ), σε ένα άρτια εξοπλισμένο χώρο, διδάσκονται πάνω από 130 διαφορετικά προγράμματα από μια ομάδα 38 έμπειρων και προσοντούχων καθηγητών που έχουν ως στόχο την ολοκληρωμένη εκπαίδευση σας. Προσφέρονται μαθήματα πρωινά, απογευματινά και νυκτερινά, σε ομάδες και ατομικά. Από το 2016 το ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ προσφέρει μαθήματα και στη Λεμεσό.

Οι μαθητές μας προέρχονται από πάνω από 200 περιοχές από όλη την Κύπρο και το πελατολόγιο μας είναι τεράστιο. Αυτά αποδεικνύουν το υψηλό επίπεδο του εκπαιδευτικού κέντρου. Επίσης, το ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ έχει αναλάβει συγκεκριμένες δράσεις όσο αφορά θέματα κοινωνικής προσφοράς.