Τρισδιάστατος Σχεδιασμός Εξωτερικών Χώρων & Κήπων με 3D Realtime Landscaping Architect 2018

Αρχική/Σχεδιαστικά & Κατασκευαστικά/Τρισδιάστατος Σχεδιασμός Εξωτερικών Χώρων & Κήπων με 3D Realtime Landscaping Architect 2018

Τρισδιάστατος Σχεδιασμός Εξωτερικών Χώρων & Κήπων με 3D Realtime Landscaping Architect 2018

300

Εξαντλημένο

Διάρκεια: 25 ώρες
Συναντήσεις: 10
Ώρες: 6:30μμ – 9μμ
Μέρες: Δευ + Πεμ
Έναρξη:
Λήξη:

Το πρόγραμμα αυτό έχει ολοκληρωθεί. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας πιο κάτω, για να σας ενημερώσουμε για την έναρξη/λήξη για την επόμενη φορά που θα προσφερθεί.

Όνομα & Επίθετο *

Email *

Κινητό Τηλέφωνο (μην βάλετε κενά διαστήματα στον αριθμό) *

Εξαντλημένο

Περιγραφή

To 3D Realtime Landscaping Architect είναι ένα πρόγραμμα για επαγγελματική 3D σχεδίαση εξωτερικών χώρων & κήπων για δημιουργία φωτορεαλιστικών απεικονίσεων, σχεδίων και 3D περιηγήσεων. Μπορείτε να δημιουργήσετε ταυτόχρονα 2D και 3D σχέδια. Θα μάθετε να σχεδιάζετε εδάφη, πισίνες, λίμνες, αρδευτικά συστήματα, φωτισμό τοπίου, κλπ. Εκτός από την 2D & 3D σχεδίαση, το Realtime Landscaping Architect σας επιτρέπει να σχεδιάσετε 2D πάνω σε μια φωτογραφία που τραβήξατε για κάποιο χώρο που θέλετε να επεξεργαστείτε.

Άτομα που μαθαίνουν 3D Realtime Landscaping Architect, ίσως επιθυμούν να εκπαιδευτούν και σε κάποιο άλλο πρόγραμμα 3D σχεδίασης όπως 3D Revit, 3D Studio Max ή 3D Rhinoceros (Rhino), ανάλογα με τον κλάδο τους.