Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές ECDL για μαθητές Δημοτικού Γυμνασίου

Αρχική/Προγράμματα Προδημοτικής Δημοτικού Γυμνασίου Λυκείου/Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές ECDL για μαθητές Δημοτικού Γυμνασίου

Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές ECDL για μαθητές Δημοτικού Γυμνασίου

Περιγραφή

Το ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ προσφέρει μαθήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών pre-ECDL και ECDL για μαθητές Δημοτικού – Γυμνασίου. Τα μαθήματα μπορούν τα παιδιά σας να τα ξεκινήσουν από την E Δημοτικού. Στην Κύπρο η πιστοποίηση γνώσεων υπολογιστών είναι γνωστή ως ECDL και σε παγκόσμιο επίπεδο ως ICDL.

Προσφερόμενα επίπεδα

  • Pre-ECDL: Windows, Word, PowerPoint, Excel, Internet, Email (από Ε Δημοτικού)
  • ECDL 1: Word, PowerPoint, Excel
  • ECDL 2: Access, Online Essentials, Online Collaboration, Computer Essentials

Διευκρίνηση για την παροχή του ECDL “δωρεάν” στα Γυμνάσια

Στα Γυμνάσια το Υπουργείο Παιδείας παρέχει “δωρεάν” σε προαιρετική βάση για όσους μαθητές θέλουν, μόνο τις 4 από τις 7 ενότητες του ECDL, οι οποίες 4 ενότητες θα γίνουν σε βάθος των 3 ακαδημαϊκών ετών του Γυμνασίου, με ποσοστό επιτυχίας κάτω από το 50%. Σημειώστε ότι οι 4 ενότητες δεν ισοδυναμούν με το τελικό δίπλωμα του ECDL που απαιτεί και τις 7 ενότητες. Στο ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ γίνονται και οι 7 ενότητες του ECDL σε μόνο 2 ακαδημαϊκά έτη με ποσοστό επιτυχίας 100%. Για τους γονείς που πραγματικά ενδιαφέρονται για το επίπεδο γνώσεων των παιδιών τους, η επιλογή είναι ξεκάθαρη.

Τα μαθήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών ECDL για μαθητές Δημοτικού – Γυμνασίου ξεκινούν Σεπτέμβριο. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για τις διάφορες επιλογές ως προς τις μέρες και ώρες. Η περίοδος εγγραφών ξεκινά μετά το Πάσχα και συνεχίζεται μέχρι και τον Σεπτέμβριο. Οι πληρωμές για όλα τα προγράμματα του Πίνακα 2 γίνονται με μηνιαίες δόσεις όπως φαίνονται στην τελευταία στήλη του Πίνακα 2 του αρχείου PDF με όλα τα προγράμματα.

Το ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ προσφέρει διάφορα πρωτοποριακά και καινοτόμα προγράμματα, για μαθητές Προδημοτικής – Δημοτικού – Γυμνασίου – Λυκείου:

Γενικά Προγράμματα

STEM Προγράμματα