Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές ECDL για μαθητές Δημοτικού Γυμνασίου

Αρχική/Προγράμματα Προδημοτικής Δημοτικού Γυμνασίου Λυκείου/Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές ECDL για μαθητές Δημοτικού Γυμνασίου

Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές ECDL για μαθητές Δημοτικού Γυμνασίου

Περιγραφή

Το ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ προσφέρει μαθήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών pre-ECDL και ECDL για μαθητές Δημοτικού – Γυμνασίου. Τα μαθήματα μπορούν τα παιδιά σας να τα ξεκινήσουν από την E Δημοτικού. Στην Κύπρο η πιστοποίηση γνώσεων υπολογιστών είναι γνωστή ως ECDL και σε παγκόσμιο επίπεδο ως ICDL.

Προσφερόμενα επίπεδα

  • Pre-ECDL: Windows, Word, PowerPoint, Excel, Internet, Email (από Ε Δημοτικού)
  • ECDL 1: Word, PowerPoint, Excel
  • ECDL 2: Access, Online Essentials, Online Collaboration, Computer Essentials

Διευκρίνηση για την παροχή του ECDL “δωρεάν” στο Γυμνάσιο

Για τους γονείς που πραγματικά ενδιαφέρονται για το επίπεδο γνώσεων των παιδιών τους, η επιλογή είναι ξεκάθαρη.

  • Στο ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ γίνονται και οι 7 ενότητες του ECDL σε μόνο 2 ακαδημαϊκά έτη με ποσοστό επιτυχίας 100%.
  • Στα Γυμνάσια το Υπουργείο Παιδείας παρέχει “δωρεάν” σε προαιρετική βάση για όσους μαθητές θέλουν, μόνο τις 4 από τις 7 ενότητες του ECDL, οι οποίες 4 ενότητες θα γίνουν σε βάθος των 3 ακαδημαϊκών ετών του Γυμνασίου, με ποσοστό επιτυχίας κάτω από το 50%. Σημειώστε ότι οι 4 ενότητες δεν ισοδυναμούν με το τελικό δίπλωμα του ECDL που απαιτεί και τις 7 ενότητες.

Τα μαθήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών ECDL για μαθητές Δημοτικού – Γυμνασίου ξεκινούν Σεπτέμβριο. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για τις διάφορες επιλογές ως προς τις μέρες και ώρες. Η περίοδος εγγραφών ξεκινά μετά το Πάσχα και συνεχίζεται μέχρι και τον Σεπτέμβριο. Οι πληρωμές για όλα τα προγράμματα του Πίνακα 2 γίνονται με μηνιαίες δόσεις όπως φαίνονται στην τελευταία στήλη του Πίνακα 2 του αρχείου PDF με όλα τα προγράμματα.

Το ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ προσφέρει διάφορα πρωτοποριακά και καινοτόμα προγράμματα, για μαθητές Προδημοτικής – Δημοτικού – Γυμνασίου – Λυκείου:

Γενικά Προγράμματα

STEM Προγράμματα