Εκπροσώπηση Κύπρου στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ρομποτικής First Tech Challenge FTC 2018

Αρχική/Ρομποτική ΛΕΥΚΩΣΙΑ & ΛΕΜΕΣΟΣ/Εκπροσώπηση Κύπρου στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ρομποτικής First Tech Challenge FTC 2018

Εκπροσώπηση Κύπρου στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ρομποτικής First Tech Challenge FTC 2018

Description

Το ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ βάζει τον πήχη της ρομποτικής ακόμη πιο ψηλά τολμώντας ένα τεράστιο βήμα, με την συμμετοχή μαθητών μας στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ρομποτικής First Tech Challenge FTC 2018, που είναι εκ των πιο δύσκολων ρομποτικών διαγωνισμών ανά το παγκόσμιο. Σε αυτό τον διαγωνισμό δεν υπάρχει τοπικός (national) διαγωνισμός της κάθε χώρας.

Το FTC 2018 διεξάγεται σε προκριματική φάση στο Ισραήλ στις 26 Φεβρουαρίου 2018 και σε τελική φάση στην Αμερική στις 18-21 Απριλίου 2018. Στο FTC 2018 συμμετέχουν ομάδες από χώρες με 10-20 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της ρομποτικής.

Μόνο μια ομάδα από την Κύπρο θα επιχειρήσει να διαγωνιστεί στο FTC 2018. Την ομάδα Revved Up από το ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ απαρτίζουν οι προπονητές/μέντορες ρομποτικής Σολωμός Δημητρίου και Μάνος Ηλιάδης και οι μαθητές Χρίστος Σωτηρίου, Γρηγόρης Ορφανίδης, Αλκίνοος Τομαρίδης, Αντρέας Κούρρης και Μιχάλης Πιτσιλλής.

Παρών στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό First Tech Challenge FTC 2018 θα είναι η πρέσβειρα της Κύπρου στο Ισραήλ, κυρία Θεσσαλία Σαλίνα Σιάμπος, καθώς και άλλα άτομα από την πρεσβεία της Κύπρου.

Αν είσαστε από κάποια εταιρεία ή οργανισμό που επιθυμεί να συμπεριλαμβάνεται στην λίστα των χορηγών μας, πατήστε εδώ για να δείτε ενημερωτική επιστολή καθώς και τα πακέτα των χορηγιών (στην τρίτη σελίδα).

Την όλη προσπάθεια σε διεθνές επίπεδο των μαθητών ρομποτικής στο ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ στηρίζουν οι πιο κάτω χορηγοί, τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαίτερα. 

 

Δείτε τις πληροφορίες για τα μαθήματα ρομποτικής που προσφέρονται από το ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ σε Λευκωσία και Λεμεσό.

Θέλετε και εσείς να ανήκετε στους νικητές; Κρατήστε τώρα θέση για τον Σεπτέμβριο.