1η θέση στον Παγκύπριο Διαγωνισμό Ρομποτικής First Tech Challenge Cyprus 2023

1η θέση στον Παγκύπριο Διαγωνισμό Ρομποτικής First Tech Challenge Cyprus 2023

Περιγραφή

Το ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ συμμετείχε στον Παγκύπριο Διαγωνισμό Ρομποτικής First Tech Challenge Cyprus 2023 που διεξήχθη στις 11 & 12 Μαρτίου στο Agios Dometios Sports Center στη Λευκωσία.  Η διοργάνωση ήταν υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, με την στήριξη του Υπουργείου Παιδείας, του Οργανισμού Νεολαίας και του Συνδέσμου Ιδιωτικών Φροντιστηρίων Κύπρου. Δείτε ένα σύντομο βίντεο εδώ.

Η ομάδα #13906 Epiteugma Revved Up κέρδισε την 1η θέση στο ρομποτικό μέρος του διαγωνισμού (ROBOT GAME WINNING ALLIANCE AWARD) καθώς και το βραβείο DESIGN AWARD που αφορούσε τον μηχανολογικό σχεδιασμό του ρομπότ. Την ομάδα αποτελούσαν οι Ευάγγελος Λιουδάκης (team captain), Στάνισλαβ Κατσελάποφ, Αδάμος Τσάλαχ, Ανδρέας Χατζηλοΐζου, Νικόλας Λοΐζου, Χάρης Χαριλάου, Μιχάλης-Διονύσης Βασιλείου, Δημήτρης Κούρρης, Γιώργος Μπατής και Χρυσοβαλάντω Παντελή. Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές μας.

Αξιοσημείωτο για τον διαγωνισμό αυτό, είναι ότι όλους τους καθηγητές/τριες από τις συμμετέχοντες ομάδες τους είχαν εκπαιδεύσει οι απόφοιτοι καθώς και οι υφιστάμενοι μαθητές της δικής μας ομάδας! Αυτό και αν είναι ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ!

Δείτε τις πληροφορίες για τα μαθήματα ρομποτικής που προσφέρονται από το ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ.

Θέλετε και εσείς να ανήκετε στους νικητές; Κρατήστε τώρα θέση για τον Σεπτέμβριο.