Καλοκαιρινά μαθήματα ΡομποτικήςΤο ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ προσφέρει την ευκαιρία σε μαθητές που δεν είχαν προλάβει να γραφτούν για μαθήματα ρομποτικής στο ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ τον περσινό Σεπτέμβριο 2016, να καλύψουν όλες τις ώρες τις ακαδημαϊκής χρονιάς που τελειώνει φέτος, μέσα από εντατικά καλοκαιρινά μαθήματα. Μαθητές που θα παρακολουθήσουν τα καλοκαιρινά μαθήματα, θα είναι έτοιμοι τον Σεπτέμβριο 2017 να παρακολουθήσουν το επόμενο επίπεδο.

Τα μαθήματα θα είναι διάρκειας 3 εβδομάδων, από 26 Ιουνίου μέχρι 14 Ιουλίου, από τις 9:00πμ μέχρι τις 1:00μμ, κάθε μέρα, Δευτέρα μέχρι Παρασκευή. Το κόστος των μαθημάτων είναι 590 ευρώ. Το ποσό αυτό είναι προπληρωτέο πριν την έναρξη των μαθημάτων και δεν επιστρέφεται εφόσον έχουν ξεκινήσει τα μαθήματα. Δεν μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει μέρος των μαθημάτων, μιας και ο σκοπός είναι να καλυφτεί η ύλη όλης της ακαδημαϊκής χρονιάς που τελειώνει φέτος.

Τα καλοκαιρινά μαθήματα θα γίνονται μόνο στη Λευκωσία. Τα παιδιά αν θέλουν μπορούν να φέρνουν μαζί τους οτιδήποτε φαγητό και ροφήματα επιθυμούν. Επίσης, υπάρχει μηχανή τύπου vending που μπορούν να αγοράζουν διάφορα σνακ και ροφήματα.

Θα δεχτούμε μόνο 24 άτομα στο πρόγραμμα μας, χωρισμένα σε 2 τμήματα των 12 παιδιών ως εξής:

  • Τμήμα 1: για παιδιά που έχουν τελειώσει την Β ή Γ τάξη του δημοτικού, κατά την ακαδημαϊκή χρονιά 2016-17 που τελειώνει φέτος
  • Τμήμα 2: για παιδιά που έχουν τελειώσει την Δ ή Ε ή Στ τάξη του δημοτικού ή Α Γυμνασίου, κατά την ακαδημαϊκή χρονιά 2016-17 που τελειώνει φέτος

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κρατήσετε θέση. Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερες πληροφορίες για την Ρομποτική.