Κανόνες ομαλής λειτουργίας εκπαιδευτικού κέντρου

Αρχική/Κανόνες ομαλής λειτουργίας εκπαιδευτικού κέντρου

Κατά την εγγραφή οι γονείς αποδέχονται όλα τα πιο κάτω σημεία που αφορούν την διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας του εκπαιδευτικού κέντρου.

Μέρος Α – Γενικά θέματα:

 1. Το ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ επικοινωνεί μαζί σας για διάφορα θέματα που αφορούν τα μαθήματα των παιδιών σας μέσω μηνυμάτων sms και emails. Είναι δική σας ευθύνη να βλέπετε τα μηνύματα που στέλνονται και στους δυο γονείς/κηδεμόνες, για να μην χάσετε σημαντική ενημέρωση που αφορά το παιδί σας (π.χ. εξετάσεις, διαγωνισμούς, αναπληρώσεις μαθημάτων, κλπ). Καταχωρήστε κινητό τηλέφωνο και email και των δυο γονέων/κηδεμόνων, έτσι ώστε π.χ. σε περίπτωση επειγόντος περιστατικού, να μπορούμε να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας άμεσα.
 2. Στο ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ υπάρχει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης CCTV.
 3. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη όταν γονείς ή άλλα άτομα αφήνουν τα παιδιά αρκετή ώρα πριν την έναρξη του μαθήματος ή/και αργούν να έρθουν να τα παραλάβουν ή/και περιφέρονται εκτός του εσωτερικού χώρου αναμονής.
 4. Δεν γίνεται επιστροφή του ποσού εγγραφής μετά τις 30 Ιουνίου.

Μέρος Β – Eκπτώσεις:

 1. Ειδική έκπτωση Α: αδέρφια ή/και μαθητής που παρακολουθούν Αγγλικά ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ στο ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ και ένα ή περισσότερα άλλα προγράμματα, δεν θα πληρώσουν δίδακτρα για 3 μήνες για τα Αγγλικά, για τις δόσεις Απριλίου-Μαΐου-Ιουνίου, και 1 μήνα για τα άλλα προγράμματα, για την δόση Ιουνίου.
  Ειδική έκπτωση Β: για όλους τους μαθητές που παρακολουθούν Αγγλικά ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ στο ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ, δεν θα πληρώσουν δίδακτρα για 2 μήνες, για τις δόσεις Μαΐου-Ιουνίου.
  Ειδική έκπτωση Γ: αδέρφια ή/και μαθητής που παρακολουθούν πάνω από ένα πρόγραμμα (εκτός Αγγλικά), δεν θα πληρώσουν δίδακτρα για 1 μήνα για τα προγράμματα αυτά, για την δόση Ιουνίου.
  Προϋπόθεση για τις ειδικές εκπτώσεις Α-Β-Γ είναι ότι τα αδέρφια ή/και ο μαθητής έχουν παρακολουθήσει όλα τα προγράμματα που έχουν κάνει εγγραφή για όλους τους μήνες της ακαδημαϊκής χρονιάς.
 2. Όσοι επιθυμείτε να πάρετε έκπτωση 20% μπορείτε να προπληρώσετε τις μηνιαίες σας δόσεις διδάκτρων για όλη την ακαδημαϊκή χρονιά 2023-24. Οι προπληρωμές θα γίνονται μόνο σε μετρητά και μόνο με προσωπική επίσκεψη στο ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ 3μμ-7μμ μόνο στις εξής ημερομηνίες: Μάιος 4 και 5, Ιούνιος 6 και 7. Πριν κάνετε προπληρωμή θα πρέπει να στείλετε email στο info@epiteugma.com για να ξέρουμε ποιοι θα κάνουν προπληρωμή.
 3. Η έκπτωση θα είναι 10% για προπληρωμές που θα γίνουν από 8 Ιουνίου μέχρι 30 Σεπτέμβριου.
 4. Οποιεσδήποτε προπληρωμές διδάκτρων γίνουν, ΔΕΝ επιστρέφονται. Σε περίπτωση που κάποιος γονέας/κηδεμόνας, με δική του απόφαση ή απόφαση του μαθητή ή λόγω οποιονδήποτε άλλων παραγόντων, αποφασίσει να διακόψει ενώ το φροντιστήριο λειτουργεί κανονικά ή ηλεκτρονικά μέσω Διαδικτύου, τότε η προπληρωμή μπορεί να μεταφερθεί στην επόμενη ακαδημαϊκή χρονιά στο ίδιο πρόγραμμα ή άλλο πρόγραμμα ή σε άλλο άτομο της ίδιας οικογένειας, ΜΟΝΟ με βάση το εξής σενάριο/παράδειγμα:
  – Έγινε προπληρωμή για 10 μήνες Χ 80 ευρώ κανονική δόση διδάκτρων = 800 ευρώ – 20% έκπτωση προπληρωμής = 640 ευρώ.
  – Ο μαθητής έκανε π.χ. 6 μήνες από τους 10 μήνες και σταμάτησε, για τους λόγους που αναφέρθηκαν πιο πάνω.
  – Ο μαθητής θα χρεωθεί 6 μήνες Χ 80 ευρώ κανονική δόση διδάκτρων = 480 ευρώ, ΧΩΡΙΣ να λαμβάνετε υπόψη ΚΑΜΙΑ έκπτωση.
  – Το υπόλοιπο (640 ευρώ – 480 ευρώ = 160 ευρώ) θα μεταφερθεί στην επόμενη ακαδημαϊκή χρονιά στο ίδιο πρόγραμμα ή άλλο πρόγραμμα ή σε άλλο άτομο της ίδιας οικογένειας.
  – Αν δεν επιθυμεί να γίνει αυτό, τότε οποιοδήποτε προπληρωτέο ποσό χάνεται.
 5. Οι εκπτώσεις που αναφέρονται στην σελίδα αυτή δεν μπορούν να συντρέχουν. Επίσης, δεν ισχύουν για ατομικά μαθήματα.

Μέρος Γ – Μηνιαίες πληρωμές δόσεων, απουσίες, αργίες:

 1. Οι πληρωμές των μηνιαίων δόσεων για τα προγράμματα μαθητών Προδημοτικής-Δημοτικού-Γυμνασίου-Λυκείου, διευθετούνται χωρίς εξαιρέσεις κατά τις πρώτες 7 ημέρες του μήνα, άσχετο αν το φροντιστήριο είναι κλειστό λόγω διακοπών (π.χ. Χριστουγέννων ή Πάσχα). Οι τρόποι πληρωμών αναγράφονται εδώ www.epiteugma.com/pay και δεν ισχύει οποιοσδήποτε άλλος τρόπος πληρωμής που ίσως εισηγηθεί ο γονέας.
 2. Αν ο καθηγητής απουσιάζει από το μάθημα, π.χ. λόγω συμμετοχής σε Παγκύπριους ή Παγκόσμιους Διαγωνισμούς, τότε το μάθημα θα αναπληρώνεται. Αν ο μαθητής απουσιάσει από το μάθημα, δεν θα γίνονται αναπληρώσεις και οι μηνιαίες δόσεις πληρώνονται κανονικά. Αν κάποιος μαθητής δεν πληρώσει όλους τους μήνες της ακαδημαϊκής χρονιάς και, για παράδειγμα, δεν έρθει στα μαθήματα Ιανουαρίου ή Ιουνίου, τότε ο συγκεκριμένος μαθητής δεν μπορεί να κάνει εγγραφή για την επόμενη ακαδημαϊκή χρονιά.
 3. Για τα μαθήματα υπάρχει ένα συνολικό κόστος. Το κόστος αυτό διαιρείται δια τους 10 μήνες που διαρκούν τα μαθήματα, έτσι ώστε να πληρώνετε το ίδιο ποσό κάθε μήνα σαν δόσεις. Το συνολικό κόστος έχει να κάνει με τις συνολικές ώρες των μαθημάτων και όχι με τις ώρες κάποιου μήνα. Άρα δεν χρεώνεστε για μαθήματα όπου υπάρχουν αργίες.
 4. Οι αργίες που τηρούνται είναι: 1η Οκτωβρίου, 28η Οκτωβρίου, Χριστούγεννα (όπως τα σχολεία), Καθαρά Δευτέρα, 25η Μαρτίου, Πάσχα (όπως τα σχολεία), 1η Μαΐου, Αγίου Πνεύματος (Κατακλυσμός).
 5. Οι αργίες που το ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ κάνει ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ είναι: 13 Νοεμβρίου (Χρυσοστόμου), 30 Ιανουαρίου (Τριών Ιεραρχών), Τσικνοπέμπτη, 1η Απριλίου, Αναλήψεως (Ιούνιος), 11 Ιουνίου (Αποστόλου Βαρνάβα).