Σχεδιασμός Ιστοσελίδων με WordPress CMS 5.x

Αρχική/Ιστοσελίδες & Διαδίκτυο/Σχεδιασμός Ιστοσελίδων με WordPress CMS 5.x

Σχεδιασμός Ιστοσελίδων με WordPress CMS 5.x

275

Διάρκεια: 25 ώρες
Συναντήσεις: 10
Ώρες: 6:30μμ – 9μμ
Μέρες: Τρ + Παρ
Έναρξη: 8/10/2019
Λήξη: 8/11/2019

Περιγραφή

Το WordPress είναι μια από τις δυο πιο δημοφιλές δωρεάν (open source) πλατφόρμες CMS (Content Management Systems) για την δημιουργία επαγγελματικών και δυναμικών σε περιεχόμενο ιστοσελίδων. Θα μάθετε να κάνετε διαχείριση και παραμετροποίηση του WordPress με βάση τις δικές σας ανάγκες. Δεν απαιτείται να κατέχετε γνώσεις προγραμματισμού, διότι το WordPress παρέχει τα εργαλεία ώστε οι διάφορες λειτουργίες να γίνονται αυτόματα από την κύρια κονσόλα ελέγχου. Επίσης, με το WordPress σας δίνετε η δυνατότητα να ανανεώνετε και να προσθέτετε μόνοι σας νέο υλικό στην ιστοσελίδα σας.

Αρκετά άτομα μετά το WordPress επιλέγουν να παρακολουθήσουν WooCommerce e-shop. Για να μπορέσετε να συμπεριλάβετε όμορφα γραφικά στην ιστοσελίδα σας, συστήνετε μετά το WordPress όπως παρακολουθήσετε μαθήματα Photoshop.

Το κέντρο μας επίσης προσφέρει ψηλού επιπέδου προγραμματιστικά μαθήματα για άτομα που θέλουν να ασχοληθούν με customization στις ιστοσελίδες τους, όπως HTML 5 & CSS 3 (για styling ιστοσελίδων), Javascript & jQuery (προγραμματισμός client-side) και PHP & MySQL (προγραμματισμός server-side).

Μια ιστοσελίδα όσο καλή και να είναι πρέπει να την γνωρίζει ο κόσμος. Για αυτό τον σκοπό το κέντρο μας προσφέρει δυο προγράμματα που θα απογειώσουν την ιστοσελίδα σας και θα την κάνουν γνωστή παντού με χρήση Search Engine Optimization (SEO) έτσι ώστε η σελίδα σας να είναι στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων του Google καθώς και Internet Marketing & Social Media έτσι ώστε να κάνει μπαμ η ιστοσελίδα σας στα διάφορα Διαδικτυακά κανάλια δωρεάν προώθησης και επί πληρωμή διαφήμισης.