Δημιουργία Ηλεκτρονικού Καταστήματος (e-shop) με WordPress WooCommerce

Αρχική/Ιστοσελίδες & Διαδίκτυο/Δημιουργία Ηλεκτρονικού Καταστήματος (e-shop) με WordPress WooCommerce

Δημιουργία Ηλεκτρονικού Καταστήματος (e-shop) με WordPress WooCommerce

200

Διάρκεια: 15 ώρες
Συναντήσεις: 6
Ώρες: 6:30μμ – 9μμ
Μέρες: Τρ + Παρ
Έναρξη: 12/11/2019
Λήξη: 29/11/2019

Περιγραφή

Το WordPress WooCommerce  είναι μια δημοφιλής πλατφόρμα για τη δημιουργία και ανάπτυξη ενός δυναμικού ηλεκτρονικού καταστήματος (online e-shop) . Μέσω του WooCommerce θα μάθετε να διαχειρίζεστε δυναμικά οποιοδήποτε κατάλογο προϊόντων εύκολα και γρήγορα. Το WooCommerce διαθέτει όλα τα απαραίτητα εργαλεία και χαρακτηριστικά ενός επαγγελματικού e-shop, όπως καλάθι αγορών (e-cart), υποστήριξη διαφορετικών νομισμάτων και γλωσσών, καρτέλες προϊόντων, κατηγοριοποίηση, σύγκριση προϊόντων, λειτουργίες αναζήτησης, έκδοση τιμολογίων, σύνδεση με PayPal και πολλά άλλα.

Για να μπορέσετε να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα WooCommerce, θα πρέπει να έχετε παρακολουθήσει WordPress. Για να μπορέσετε να συμπεριλάβετε όμορφα γραφικά στην ιστοσελίδα σας, συστήνετε μετά το WooCommerce όπως παρακολουθήσετε μαθήματα Photoshop.

Το κέντρο μας επίσης προσφέρει ψηλού επιπέδου προγραμματιστικά μαθήματα για άτομα που θέλουν να ασχοληθούν με customization στις ιστοσελίδες τους, όπως HTML 5 & CSS 3 (για styling ιστοσελίδων), Javascript & jQuery (προγραμματισμός client-side) και PHP & MySQL (προγραμματισμός server-side).

Μια ιστοσελίδα όσο καλή και να είναι πρέπει να την γνωρίζει ο κόσμος. Για αυτό τον σκοπό το κέντρο μας προσφέρει δυο προγράμματα που θα απογειώσουν την ιστοσελίδα σας και θα την κάνουν γνωστή παντού με χρήση Search Engine Optimization (SEO) έτσι ώστε η σελίδα σας να είναι στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων του Google καθώς και Internet Marketing & Social Media έτσι ώστε να κάνει μπαμ η ιστοσελίδα σας στα διάφορα Διαδικτυακά κανάλια δωρεάν προώθησης και επί πληρωμή διαφήμισης.