Τρισδιάστατος Σχεδιασμός με 3D Revit Structure (Civil) 2019

Αρχική/Σχεδιαστικά & Κατασκευαστικά/Τρισδιάστατος Σχεδιασμός με 3D Revit Structure (Civil) 2019

Τρισδιάστατος Σχεδιασμός με 3D Revit Structure (Civil) 2019

300

Εξαντλημένο

Διάρκεια: 30 ώρες
Συναντήσεις: 12
Ώρες: 6:30μμ – 9μμ
Μέρες: Τρ + Παρ
Έναρξη:
Λήξη:

Το πρόγραμμα αυτό έχει ολοκληρωθεί. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας πιο κάτω, για να σας ενημερώσουμε για την έναρξη/λήξη για την επόμενη φορά που θα προσφερθεί.

Όνομα & Επίθετο *

Email *

Κινητό Τηλέφωνο (μην βάλετε κενά διαστήματα στον αριθμό) *

Εξαντλημένο

Περιγραφή

Το 3D Revit Structure (Civil) παρέχει ένα πλούσιο σε λειτουργία εργαλείο το οποίο συμβάλλει στην δημιουργία εναλλακτικών λύσεων σχεδιασμού σε περιβάλλον BIM (Building Information Modeling). Το 3D Revit Structure (Civil) περιλαμβάνει μια σειρά παραμετρικών δομικών στοιχείων που επιταχύνουν δραματικά τις αρχικές διαδικασίες σχεδιασμού και επιτρέπουν την τρισδιάστατη απεικόνιση του στατικού φορέα καθώς και των κατασκευαστικών οπλισμών της κατασκευής. Στα μαθήματα 3D Revit Structure (Civil) θα καλυφθούν όλες οι εντολές για το σχεδιασμό και την μοντελοποίηση κτιρίων από οπλισμένο σκυρόδεμα και μεταλλικών κατασκευών, καθώς και την παραγωγή κατασκευαστικών λεπτομερειών και μεταλλικών συνδέσεων σε 2D και 3D απεικόνιση.

Επιπρόσθετα του 3D Revit Structure (Civil), αρκετά άτομα επιθυμούν και παρακολουθούν Fespa ή Microsoft Project ή Primavera.