Σχεδιασμός Ιστοσελίδων με WordPress CMS 5.x

Σχεδιασμός Ιστοσελίδων με WordPress CMS 5.x

595

Διάρκεια: 15 ώρες
Μέρες/ώρες: θα τις συμφωνήσετε εσείς με τον καθηγητή

Περιγραφή

Το WordPress είναι μια από τις δυο πιο δημοφιλές δωρεάν (open source) πλατφόρμες CMS (Content Management Systems) για την δημιουργία επαγγελματικών και δυναμικών σε περιεχόμενο ιστοσελίδων. Θα μάθετε να κάνετε διαχείριση και παραμετροποίηση του WordPress με βάση τις δικές σας ανάγκες. Δεν απαιτείται να κατέχετε γνώσεις προγραμματισμού, διότι το WordPress παρέχει τα εργαλεία ώστε οι διάφορες λειτουργίες να γίνονται αυτόματα από την κύρια κονσόλα ελέγχου. Επίσης, με το WordPress σας δίνετε η δυνατότητα να ανανεώνετε και να προσθέτετε μόνοι σας νέο υλικό στην ιστοσελίδα σας.

Αρκετά άτομα μετά το WordPress επιλέγουν να παρακολουθήσουν WooCommerce e-shop. Για να μπορέσετε να συμπεριλάβετε όμορφα γραφικά στην ιστοσελίδα σας, συστήνετε μετά το WordPress όπως παρακολουθήσετε μαθήματα Photoshop.

Το κέντρο μας επίσης προσφέρει ψηλού επιπέδου προγραμματιστικά μαθήματα για άτομα που θέλουν να ασχοληθούν με customization στις ιστοσελίδες τους, όπως HTML 5 & CSS 3 (για styling ιστοσελίδων), Javascript & jQuery (προγραμματισμός client-side) και PHP & MySQL (προγραμματισμός server-side).