Για δική σας ευκολία, καταγράψαμε τις απαντήσεις στις συχνές ερωτήσεις που ίσως να έχει κάποιος που θέλει να κάνει εγγραφή στο ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ:

  • Στο PDF αρχείο με τις ημερομηνίες έναρξης & λήξης αναγράφονται με μαύρο χρώμα οι ημερομηνίες των επόμενων προγραμμάτων που είναι προγραμματισμένα και με κόκκινο χρώμα οι ημερομηνίες του τελευταίου προγράμματος που έχει γίνει. Αν το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει είναι με κόκκινο χρώμα, μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας για να κρατήσετε θέση για την επόμενη φορά που θα προσφερθεί, μόλις μαζευτούν εγγραφές. Εγγραφές γίνονται ολόχρονα για όλα τα προγράμματα. Ειδοποιούνται μόνο όσα άτομα έχουν κάνει εγγραφή. Αν δεν υπάρχει ημερομηνία έναρξης & λήξης, αυτό σημαίνει ότι δεν έχει καθοριστεί ακόμη. Όλα τα προγράμματα προσφέρονται τουλάχιστο μια φορά τον χρόνο (από Σεπτέμβριο μέχρι Ιούνιο), με τα περισσότερα να προσφέρονται περισσότερες φορές, ανάλογα με την ζήτηση (εγγραφές). Οι ημερομηνίες έναρξης & λήξης αλλάζουν συχνά. Καλό θα ήταν να ελέγχετε το PDF σε τακτά χρονικά διαστήματα.
  • Με την εγγραφή σας δεν κάνετε οποιαδήποτε πληρωμή. Πληρωμές γίνονται μόνο όταν θα ειδοποιηθείτε. Η εγγραφή σας δεν είναι δεσμευτική και μπορείτε να την ακυρώσετε σε οποιαδήποτε φάση πριν από την πληρωμή.
  • Ως εγκεκριμένο εκπαιδευτικό κέντρο από το Υπουργείο Παιδείας & Πολιτισμού, δεν υπάρχει επιπρόσθετη χρέωση ΦΠΑ.
  • Η γλώσσα διδασκαλίας (ομιλίας) όλων των προγραμμάτων είναι η Ελληνική.
  • Για όλα τα προγράμματα δίνεται στους εκπαιδευόμενους εκπαιδευτικό υλικό σε ηλεκτρονική μορφή, με εξαίρεση τα Αγγλικά, Ρωσικά και Δακτυλογραφία, όπου πρέπει οι εκπαιδευόμενοι να πληρώσουν για αγορά συγκεκριμένων βιβλίων.
  • Όσα προγράμματα έχουν κάποια εξέταση (π.χ. MICROSOFT, CISCO, ECDL, LCCI, IELTS) στις αναγραφόμενες τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται το κόστος της εξέτασης.
  • Δείτε τα κριτήρια της ΑΝΑΔ, όσοι θα κάνετε εγγραφή για επιχορηγημένα προγράμματα της Αρχής Ανάπτυξης.
Συχνές Ερωτήσεις
Πληροφορίες Πληρωμής
Φόρμα Εγγραφής