Τεστ Επαγγελματικών Ενδιαφερόντων & Προσανατολισμού Horizon

Αρχική/Περιγραφές Μαθημάτων/Μαθητές Δημοτικού Γυμνασίου Λυκείου/Τεστ Επαγγελματικών Ενδιαφερόντων & Προσανατολισμού Horizon

Τεστ Επαγγελματικών Ενδιαφερόντων & Προσανατολισμού Horizon

Ποιο είναι το ζητούμενο για το μέλλον των παιδιών σας; Να σπουδάσουν κάτι που τους αρέσει και να βρουν δουλειά. Απαντώντας μια σειρά ερωτήσεων, το Horizon θα σας δείξει σε ποιους επαγγελματικούς κλάδους έχει κλίση το παιδί σας και σε ποιους ακαδημαϊκούς κλάδους σπουδών πανεπιστημίων της Κύπρου (ιδιωτικών & κρατικών), της Ελλάδας και του εξωτερικού μπορεί να φοιτήσει το παιδί σας.

Το αποτελέσματα είναι περίπου 40 σελίδες που αναλύουν πλήρως το προφίλ του μαθητή, τι πρέπει να σπουδάσει και τι δουλειά θα βρει. Το τεστ αυτό μπορούν να το κάνουν μαθητές Γυμνασίου & Λυκείου, με κόστος 50 ευρώ ανά μαθητή. Επικοινωνήστε μαζί μας για να διευθετήσετε ραντεβού.

Το ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ προσφέρει για μαθητές Δημοτικού-Γυμνασίου-Λυκείου μαθήματα Ηλεκτρονικών ΥπολογιστώνΡομποτικήςΑγγλικών, Λογιστικής, καθώς και το παγκόσμια αναγνωρισμένο UCMAS Πρόγραμμα Ανάπτυξης Εγκεφάλου για Παιδιά Δημοτικού.